„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+8.9 °C
daļēji mākoņains

Sniegs traucēja maršruta autobusiem

Gada sākumā lielais uzkritušā sniega daudzums Daugavpils rajonā vairākos maršrutos autobusiem liedza sasniegt galamērķi, "Latgales Laiku" informēja pašvaldības SIA "Daugavpils autobusu parks" pārvadājumu daļā.

Komentāri

08.01.2004 09:17
ina
Kaa vienmeer paarsteigusi "dabas stihija"!
06.01.2004 18:57
Neaizbraukusais.
Gribetos pajautat, cik pie ta, ka autobusi iesstregst aizputinatajos celos nav vainigi pasi soferi. Piemeram, autobusam, kas brauca atpakal no Kaplavas bija tikai jaiebrauc Slapakos, bet redzot un zinot kads cels varetu but pec tada sniega, vins vareja uzreiz braukt pa taisno, neiebraucot Slapakos. Katru gadu ir tadas situacijas un pieredzejusi soferi neriske, bet brauc pa taisno. Taa lidz Daugavpilij netika gan tie dazi cilveki, kas dzivo Slapakos, gan parejie desmiti cilveku, kas gaidija autobusu uz citam pieturam. Ari man bija jagaida nakamais autobus un bijam loti izbriniti, ka soferi bija nolemis iebraukt Slapakos pa tadu aizputinatu celu. Jaatzime, ka ari laiks bija nepatikams un viss svetku noskanojums bija sabojats tik ilgi gaidot un ta ari nesagaidot autobusu.