„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
-1.4 °C
skaidrs laiks

Vecmāmiņa pateicas visiem, kuri palīdzēja

Vienā no "Latgales Laika" novembra numuriem bija publicēts raksts par Č. ģimenes smago stāvokli. Ģimenes galva -- māte Irina -- bija spiesta lūgt palīdzību, lai sagādātu ziemas apavus divām meitām -- vienpadsmitgadīgajai Mašai un sešpadsmitgadīgajai Inesei.

Komentāri

12.01.2004 15:14
garoza
Luksi, izklausās pēc jaunības kategorisma! Nedomāju, ka ģimene labprāt ir gājusi uz publicitāti. <br>Ja nevari palīdzēt, tad vismaz nenosodi. <br>Atbalstu, ka cilvēki mēģina vismaz tādā veidā pievērst sev uzmanību. <br>Nabags, bet toties lepns- vai tas derētu šajā situācijā?
10.01.2004 10:14
luksis
Kaut kada aizdomiga gimene ar visu vecmaminu. Tadas situacijas ka viniem ir daudziem un cilveki spej izdzivot. Kur jusu radi, draugi, pazinas, kaimini, ka nevar tik minimali palidzet, ka jaludzas caur avizi? Vai patiesam viniem neatradas neviens lieks apavu paris un tamlidzigi.? Vai vispar griezaties attiecigajos dienestos? Kaut ka neticas, ka vieniga iespeja bija izradit savu nabadzibu un nespeju caur avizi. Man butu kauns gozeties avizes pirmaja lappuse tada situacija. Vispar A. Krilova raksti ir tendenciozi.
09.01.2004 14:30
saprge
Ka nazynuotu, ka jī nav vīneigī, to eksotika. Tai kai jī nav vīneigī, tod vaicuojums, kas nūteik ar socialajim dīnastim. Voi vaļsts tīšom tik nabadzeiga, voi ari tei ir vysaptvarūša vīnaldzeiba.