„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

VID Daugavpils nodaļa klientus apkalpo jaunā vietā

No šī gada 5. janvāra Valsts ieņēmuu dienesta Latgales reģionālās iestādes Daugavpils nodaļa klientus apkalpo jaunās telpās, kas atrodas Daugavpilī apavu kombināta mikrorajonā, Klusajā ielā 4a, pastāstīja VID Latgales reģionālās iestādes Biroja vadītāja Ingrīda Geriņa. Vecās telpas Rīgas ielā 4/6 bija par šaurām un neatbilda klientu apkalpošanas normatīviem.

Komentāri

12.01.2004 15:27
garoza
Labi, ka tā! Uz turieni tāču kursē tramvajs! Tas nozīmē, ka par mums, nodokļu maksatājiem, un šīs iestādes finansētājiem ir padomājuši. <br>Varbūt tādā klusā un mierīgā vietā ērtāk būtu strādāt VIDa vadībai? Cik liela ir vadība un cik klientu? Par kuru ērtību būtu jadomā?
10.01.2004 16:09
ilze
Man nav veel jaiet uz VID, bet vai teishaam tik turiiga valsts iestaade nevareeja noiiret telpu pilseetas centraa?!Ja labi grib telpas var atrast- tikai Klusaa ielaa tas ir DAUDZ reizes leetaak! Un kā ar lozungu:VISS KLIENTA ĒRTĪBAI!
10.01.2004 10:20
optimists
Viens labums- vismaz tas pilsetas rajons nedaudz atdzivosies.
09.01.2004 13:10
nodoklu maksātājs
Liels paldies par "Rūpēm par klientu".Tagad pat pilsētas klientiem būs jāpadomā kā aizkulties uz otru <br>pilsētas galu, kur nu vēl rajona iedzīvotājiem.Autoparkam un tramvaju uzņēmumam gan būs papildus <br>ienākumi.Vismaz atskaišu pieņemšanu gan varēja atstāt Rīgas ielā.Ļoti slikts variants!!!