„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.7 °C
apmācies

Briselē -- Gundegas Rancānes gleznu izstāde

Vakar Eiropas Parlamenta mītnē Briselē latviešu mākslinieces Gundegas Rancānes gleznu izstādē notika svinīgs pasākums, kurā piedalījās Eiropas Parlamenta prezidents izstādes patrons Pats Kokss un Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre.

Komentāri

10.01.2004 10:11
xx
Cik var saprast, Gundega līdz Briselai tikusi tikai tādēļ, ka tas komisārs bija iekūlies Makašānos un darbus redzējis un tad pats noorganizējis šo izstādi. Citādi Rīgas "lielie mākslinieki" nemūžam nepieļautu latgaļu meitenes izstādi Briselē. Aizvestu savas abstrakcijas - sprāgušu vistu instalācijas, publisku asiņu laišanu vai vēl sazin ko, ko paši sauc par mākslu. Redzēju Gundegas gleznas rudenī te Rīgā galerijā. Man ļoti patika, nu bet cenas - piedod, mīļā, bet manu pusgada algu (augstskolas lektore) es nevaru atdot par "Pīlādžogām",lai kā man tās patiktu.
09.01.2004 14:32
saprge
Koch kas prīceigs beidzūt. Cytaiž tuos vysys dryumuos zinis par cylvāku nabadzeibu i bezcereibys radeituu ironeju jau apnykušhis.