„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.9 °C
apmācies

Gulbis dārgi samaksāja par uzticību cilvēkiem

7.oktobrī ap plkst. 18.40 Daugavpilī Gubiščes ezera krastā atpūtās pieci jaunieši, kuri bija lietojuši alkoholiskos dzērienus. Viens no viņiem -- 1984. gadā dzimušais Vitālijs -- piegāja pie ūdens un ar maizi sāka barot gulbi. Diemžēl putna uzticēšanās cilvēkiem izrādījās traģiska. Kad gulbis pienāca tuvāk, Vitālijs viņu sagrāba aiz kakla. Biedri mēģinājuši Vitāliju atraut no putna, taču bijis jau par vēlu – gulbis nomira. Tā kā notikušajai traģēdijai bija arī liecinieki, policija saņēma vairākus zvanus. Arī paši Vitālija biedri izsaukuši policiju un neļāvuši viņam aizbēgt.

Komentāri

12.10.2004 09:51
Gacho
mnda... vajag but liz kritiskai atzimei alkohola reibumaa, lai tadu paveiktu! es domaju tas ir paarak, ka ir velme nogalinat putnu, paskatities kaa vins mokas un beigu beigas ieraudzit vina pedejo elapas vilcienu! Protams, sis puisi nekad nebija policijas redzeslokaa, un ar savu apdūlumu lakohola reibumā, viņam 4 gadi būs ļoti bargs sods!