„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.1 °C
apmācies

Daugavpils policisti pauž sašutumu par darba samaksu

Daugavpils pilsētas un rajona policijas pārvaldes darbinieki vairākus mēnešus nesaņem likumā noteiktās piemaksas par darbu nakts stundās, teikts pa e-pastu izplatītajā, taču neparakstītajā vēstulē, kuru saņēmuši vairāki masu informācijas līdzekļi, arī “Latgales Laiks”.

Komentāri

13.10.2004 21:03
taisniba, gunegas@banda.lv
...ejat tak jūs visi dirst.........brauca gan milicijas ģenerāli(tai laikā vizmaz ar darba kolektīvu tika veiktas tikshanās un pārrunas par problēmām) un tika viskautkas solīts milicijas darbinieku darba apstākļu uzlabošanai........neko nesagaidījām(bet vizmaz parunājām ar ģenerāliem).......tad nāca neatkarības laiki....mums teica....brauciet...aizstāviet...par neatkarīgu latviju..un mēs braucām,gan latvieši gan nelatvieši ...un ko mēs uz šo dienu esam saņēmuši pretī???...neko...visi solījumi aizgājuši garām iekšlietu sistēmas darbiniekiem...tanī pašā laikā no jauna izceptās institūcijas dzīvo cepuri kuldamas un par algām un citām materiālām problēmām nesūdzas(kursi,treniņi,valodu apmācības pa velti) bet tas vis tikai ne policijai kura vienīgā bija tā kura ar asinīm izcīnija daļu no neatkarības ,t.i.uz to brīdi,riskējot ar sevi un savu ģimeni gāja aizstāvēt jauno valsti ,ticot tam,ka mūs uzskatīs par cilvēkiem....tas vis ir aizmirsts.............................................................es vienkārši kā parasts cilvēks nesaprotu,kāpēc man mēnesī jāpārstrādā apmēram 10h un par to man nesamaksā-respektīvi vesela darba diena..KĀPĒC? Zinu arī kolēģus kuri pārstrādā mēnesī 30h un neko par to nesaņem...KĀPĒC tāda netaisnība pret iekšlietu ministrijas darbiniekiem????...līdzīgi bija mūsu sistēmas darbiniekiem Robežsardzē dažus gadus atpakaļ,tad tur ģenerālis Dābolinš saņēma neatbilstību ieņemajamam amatam par to,ka nespēja nodrošināt nakts un virsstundu apmaksu saviem darbiniekiem....ar ko tad sliktāki mūsu Valsts policijas priekšnieki(daudzie)...atbilde parasti irviena...visi jūs esat slinki..ja jūs te "lēkāsiet"tad sāksim skatīties cik jūs te pusdienojat,kafijojat un pīpauzējat....forši ..vai ne? ..un visi mēs noliekuši galvas uzreiz aizmirstam par to ,ka arī mēs esam cilvēki .....Daugavpils policija ir pirmie kuri atļāvās publiski izklāstīt problēmas par policijas darbinieku bezspēcību pret "DIENESTA GAITAS REGLAMENTU" kurš dažu ģenerāļu izpratnē ir augstākā norma pār visām paŗējām-bet mēs taču visi zinām,ka tā nav >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
13.10.2004 15:48
brunis, brunis@apollo.lv
Ja policista darbs ir tik gruuts un par to nemaksaa pienaaciigu atalgoju, kaapeec tad taa tarba vieta skaitaas vakanta un pactaaviigi pieprasiita darba tirguu???
13.10.2004 09:01
Juta
Labs piemērs citām institūcijām, kurām arī netiek maksāts tas, kas likumā noteikts.
12.10.2004 17:06
Prokurors
Policistiem noteikti vajag vērsties prokuratūrā, lai noskaidrotu vainīgās personas un tās sauktu pie attiecīgas atbildības. Nav noslēpums, ka šī nauda, ko nemaksāja par nakts stundām var būt jau ir nozagta, jo neviens taču pārbaudes neveica. To vajadzētu veikt Valsts kontrolei. <br>V\el es ieteiktu policistie ar prasībām vērsties tiesā un papildus pie kompensācijām par neizmaksātām nakts stundām pieprasīt morālā kaitējuma atlīdzību, kas jau tuvākā laikā būs 3000-5000 Ls apmērā. <br>"so jautājumu presei vajag ņemt kontrolē un līdz kamēr nauda nav samaksāta un vainīgie sodīti, jāraksta un jāraksta.
12.10.2004 14:53
vietejais, sils11@inbox.lv
Protams ka Bekess jau ieravis nasis, nu ja ar ne vins, tad kads palidzeja. <br>Vispar tos policus smauc ka jau visus latvijas iedzivotajus. <br>Krieviski labs teiciens;" ne.......... neprazivjos!"
12.10.2004 09:46
Ciemi'n's
Man škiet, ka ja policijas vadībai nebija nauda, ko maksāt par paveikto darbu, tad tai bija jānāak pie saviem darbiniekiem un jāskaidro situācija, ne vis darbiniekiem jāmeklē Bekeša kungs vai cits priekšnieks. Ja tr'is mēnešu laikš neviens no priekšniekiem neatrada laiku aprunāties ar saviem darbiniekiem, izskaidrot situāciju un rast iespēju naudas izmaksai vēlākā laikā, tad pilnīgi pareizi šie policisti rīkojās. Tagad viņi varēs bankai pamatot, kāpēc nemaksā kredītus, jo bankas jau 2 policistiem paredzēja konfiscēt dzīvokļus, bet vienam autiņu.