„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
apmācies

Būvvalde vēl nav saņēmusi „Pellston namu” iesniegumu par viesnīcas nodošanu ekspluatācijā

Iesniegumu par viesnīcas „Park Hotel Latgola” nodošanu ekspluatācijā būvvalde vēl nav saņēmusi, „Latgales Laiku” informēja būvvaldes inspektore Juzefa Isakova. Savukārt „Pelston namu” līdzīpašnieks Gvido Smiltiņš „Latgales Laikam” pauda, ka uzņēmums nevar atvērt viesnīcu, jo jau esot saņemti pirmie atteikumi. Piemēram, Latvijas autoceļu direkcijas Daugavpils nodaļa atzinumu par viesnīcas nodošanu ekspluatācijā izsniegs tikai tad, ja sakārtos autostāvvietu Vienības laukumā un satiksmes organizāciju Ģimnāzijas ielā, Rīgas un Ģimnāzijas ielas krustojumā. Bez šī atzinuma, „Pellston nami” nevarot iegūt citus nepieciešamos atzinumus. Stāvvieta Vienības laukumā esot, bet tā ir nožogota, piebilda G. Smiltiņš.

Komentāri

12.10.2004 00:52
garamgajeja, g@g.g
Vai kads kaut kam kaut ko nav samaksajis? Vai kads ir samaksajis ne tam? Isti nevar saprast kur meklet vainigo, jo pec shii un arii ieprieksheejiem rakstiem ir tada sajuta ka te nenotiek spele ar atklatam kaartiim. Varbuut te ir ko dariit KNABam? Neticu, ka Gvido un Rita tagad kashkheejas par principa jautajumiem. Un diezvai mums ari kadreiz bus iespeja uzzinat par tiem zemudens akmenhiem, kas tiek likti visa shaja ambraazhaa. <br>Bet viennozimigi skaidrs, ka pilsetas viesiem joprojam ir problemas palikt pa nakti D-pili (tatad arii teret savu naudinhu sheit un taadeejaadi stuteet muusu ekonomiku), Vienibas buuvlaukums nerada nekadu ipashu estetisku baudijumu u.t.t. lietas bremzejas, kamer divi kashkheejas. <br>Kaa arii man ka valsts stuteetaajam ir radies prieksstats par domes juristu kompetenci un atbildibas sajutu, ja var atlhaut parakstit tik bezjedzigus ligumus, ko nekadigi nevar izmantot pilsetas iedzivotaju labaa.