„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+4.2 °C
apmācies

Pilsētā būs Daugavpils Valsts ģimnāzija

Daugavpils pilsētas domes Izglītības un kultūras komiteja izskatīja un iesniedza apstiprināšanai domes sēdē Daugavpils Valsts ģimnāzijas jauno nolikumu, kas tika izstrādāts saskaņā ar valsts ģimnāzijas statusa piešķiršanu Daugavpils 1. ģimnāzijai.

Komentāri

17.10.2004 17:58
Rūdis, vietējajam
Tavai zināšanai - Valsts ģimnāzijas statusu piešķir tikai tad, ja pēdējos 3 gadus centralizēto eksāmenu rezultāti ABC līmenī ir pārsnieguši 75% robežu un ne tikai par to vien! Pagājušogad DVG šis rādītājs bija pāri 80%, šogad tieši 79,1% , to visu var sameklēt www.izm.gov.lv. Tas, ja tu esi analfabēts, tā ir tava problēma ;) Šis tituls jau sen ir nopelnīts, citādi to nedotu, jo to izlemj nevis pilsētā, bet gan valsts mērogā.
12.10.2004 14:14
vietejais, sils11@inbox.lv
Totals sviests!!!! <br>Kada runa var but par Valsts 1.gimnaziju vai Valsts gimnaziju.....sakuma sis tituls ir janopelna.Galu gala nav ne skolenu, ne zinasanu rezultatu kas nepieciesams. Un lai stasta vecmammam, ka 1.gimnazija sasniedza vajadzigos 75%. Ha, ha, ha.