„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.6 °C
apmācies

Jāņa Dombura ceturtā diena

Ik nedēļu liela sabiedrības daļa apspriež Jāņa Dombura vadīto TV raidījumu „Kas notiek Latvijā?” Viņam pašam svarīga šķiet katra skatītāja ierosme, aizrādījums un vērtējums. Par iknedēļas aicinājumu domāt un just līdzi tam, kas svarīgs katram no mums, Latvijas Jauno uzņēmēju palāta J. Domburam piešķīrusi balvu „Izcili jauni cilvēki”, kuru viņš saņēma 9. oktobrī Jauno uznēmēju palatātas 11. kongresa laikā Daugavpilī. Tikko saņēmis Jauno uzņēmēju palātas balvu Jānis Domburs piekrita atbildēt uz “Latgales Laika” jautājumiem.

Komentāri

18.10.2004 15:32
zigurds
Domburs patiešām ir enerģisks iztaujātājs. Taču man nepatīk, ka viņš savāc veselu zvaigznāju VIP un iznāk tā, ka vairākās zvaigznes paliek neuzmirdzējušas. Man patīk BBC karstās intervijas, kur pamatīgi tiek iztaujāts viens, reti kad divi VIP cilvēki. Protams, ka BBC Tims Sebastians izceļās ar nekaunību, kas paldies Dievam, Domburā ir ar mēru. Vēl lielisks paraugs ir Larijs Kings no CNN ar savu izsmalcināto cilvēku izpratni un autoritāti. Arī Larijam Kingam reti kad ir vairāki sarunas partneri. Vai nevajadzētu reizē ar VIP iztaujāt kādu prastu ierindnieku? Vēl vēlu Dombura kungam un ne tikai viņam, runājot domāt latviski!
15.10.2004 10:42
lasītāja
Apsveicu! Domburs tiešām to ir pelnījis.