„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+4.7 °C
skaidrs laiks

Skolas saņem Draudzīgā aicinājuma balvas

11. oktobrī Latvijas Nacionālajā operā 2004. gada Draudzīgā aicinājuma balvas pasniegšanā republikānisko skolu grupā Daugavpils Krievu vidusskola licejs ieguva pirmo vietu un galveno -- Sapņu balvu, apsteidzot Rīgas Valsts 1. ģimnāziju un Rīgas 40. Savukārt Rēzeknes ģimnāzijai piešķirta sestā vieta un Gandarījuma balva, bet Daugavpils Saskaņas pamatskolai -- 11. vieta un Ceļa maizes balva.

Komentāri

17.10.2004 17:44
Uldis
Tās olimpiādes īstenībā ir pilnīgākā bezjēdzība! Es gribu lai mans bērns būtu vispārēji attīstīts visās sfērās, nevis lai uzvarētu vienā valsts olimpiādē. Krivu vidusskolā tieši tā arī notiek - visu akcentu liek tikai uz olimpiādēm, bet īstenībā ar vispārējo bērnu attīstību tur iet baigi švaki.... Un priekš Daugavpils nav jau nekāds brīnums no 10 krievu skolām atlasīt 500 labākos skolēnus... Un vēl jau arī ierēdņu uzpirkšana...Katrs skolēns mēnesī maksā skolai vairāk par 7Ls, kur paliek šī nauda?...
15.10.2004 16:29
Bite
Malači ! Prieks par jusu sasniegumiem! Bet kapec valsts ģimnazijas statusu piešķir skolai, kas pilsētā ir stipri viduvēja? Cīnaties par valsts ģimnāzijas statusa piešķiršnu, jo pateicoties jums Daugavpils vārds tgad skan skanīgāk!