„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.7 °C
neliels lietus

Divām Daugavpils autoskolām jāuzlabo audzēkņu sekmība

Satiksmes ministrijas Autotransportlīdzekļu vadītāju apmācības licencēšanas komisijas sēdē četrām Latvijas autoskolām izteikts brīdinājums, dots pārbaudes laiks un uzdots uzlabot savu audzēkņu sekmību braukšanas eksāmenos. Nepietiekošu audzēkņu sekmību CSDD braukšanas eksāmenos komisija konstatējusi Daugavpils skolām SIA „GSD” un SIA “Autovadītājs”, LL informēja CSDD Sabiedrisko attiecību speciāliste Džoanna Eglīte. Gada beigās Autotransportlīdzekļu vadītāju apmācības licencēšanas komisija atkārtoti vērtēs visu minēto autoskolu darbu un audzēkņu sekmību.

Komentāri

11.01.2009 20:25
aakk, aakk
Ja tieshi ta.... manuprat , tas nav godigi , ka tie cilveki kuri karto tiesibas tagad ir vairakas reizes dargak un grutak tas nokartot neka agrak.... Tiem kuriem ir vairaki gadu stazhs , tik un ta pat brauc sliktak - un kapec butu jacies tiem , kuri karto tagad shos eksamenus. Tad jau lai visi cilveki reizi kados nez 5 gados karto eksamenus :D tad vismaz bus godigi sakara uz tiem cilvekiem kuri nokartoja tagad......
16.10.2004 21:14
Andrejs
Tas,ka autosskolam jauzlabo apmācība ir taisnība. Bet pašiem cilvēkiem arī vajag pielikt pūliņus iegūt zināšānas un tās turpmāk papildināt. Paskataties, cik vadītāju brauc jau 10-20 un vairāk gadu, bet jaunos noteikumus nezina un nav nekad lasījuši. Tas, ka spiež uz autoskolām izskatās vairāk pēc konkurentu cīņas vai lai attaisnotu savu bezpēcību apkarojot likumpārkāpumus uz ceļiem. Tāds ir mans viedoklis.