„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.4 °C
apmācies

Latgales čempionātā kartingā spēcīgākie -- daugavpilieši

16. oktobrī Daugavpils kartodromā "Blāzma" notika Latgales čempionāts kartingā komandām, kurš noslēdzās ar daugavpiliešu uzvaru. Daugavpils komandā startēja Konstantīns Calko, Dmitrijs Melihovs, Jevgeņijs Rudāns un Artūrs Onzols.

Komentāri

21.10.2004 23:56
exP, www.zkartings.inbox,lv
informaacija par nekorektu A.Vainuta startu - emocionaala rakstura.Starts bija augstakaa profiosionaalaa limeni.A. Vainutis 7 gadus startee kartinga ( vinam 15 gadu).Ne vienu reizi nebija sodits par noteikumu paarkapumu.Vairaak kaa 150 sacensibam . Shogad sasniegti ieverojami rezultaati Eiropas cwempionaataa ,.Skandinavijas 4empionaata.Andreijs ir sasniedzis Baltijas valstu ,Latvijas,Baltkrievijas valstu uzvaretaaja laurus....Pashlasik ir viens no labakajiem kartingistiem Latvija...Uz plaukta staav gandriz 100 medalas un kausi... Bet jautaajums par tiesashanas kompetenci? Pirmo reizi sportista veesture bija paraadits melnais karogs ! Absurds augstaakaa limeni .... Es cieniju lidz shim briidim avizes stingru neitralitaati,vairaak kaa gadu....Bet shaja epizodee? Deshovka.....es gaidiju kljudu,politisko.Un vinna sheit ir.... uz beernu rekina.... kauns......