„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.1 °C
apmācies

Studente neierodas uz tiesu, taču tiesas dienā plāno piketu

25. oktobrī kārtējo reizi tika atcelta tiesas sēde, kurā bija paredzēts izskatīt krimināllietu par tīšu neslavas celšanu un goda aizskaršanu. Jau agrāk informējām, ka 2003. gadā toreizējais Daugavpils Universitātes studentu padomes priekšsēdētājs Gatis Jurkovskis griezās Daugavpils tiesā ar prasību ierosināt krimināllietu pret Marijanu Ivanovu par viņa goda aizskaršanu.

Komentāri

10.04.2008 20:26
gatisj
esmu Gatis Jurkovskis! Šobrīd jau ir 2008.gada aprīlis un esmu ienācis šajos rakstos, lai apskatītos, kas te darās :) nu spriedums netika nolasīts, jo viņa atpirkās, kad ūdens smēlās mutē, tad viņa pati meklēja mani un lūdzās, lai to atsaucu :)
03.11.2004 16:24
eds
Starpcitu! Buutu pilniigi logiski un demokraatiski atbalstiit Marijanas ieceri atbalstiit policistu tiesiibas. Pat muusu kaiminvalstiis, it iipashi Lietuvaa, policistu arodbiedriibas iisaa laikaa ir guvushas lielu atsauciibu. taa ir loti normaala, demokraatiska, Rietumeiropas valstiis jau ilgu laiku aprobeeta paraadiiba, kad policisti apvienojushies arodbiedriibaas likumiski aizstaav savas tiesiibas. Kaa tad ir ar sobriid varas gaitenjos slaveeto pilsonisko sabiedriibu? Vienkaarshi, uz doto briidi valstii iekshlietu aparaataa ir veel daudz palikushi priekshnieki, maigi izsakoties, ar padomjiecisko, iesuuneejosho domaashanu. Galu galaaa, policisti ir arii cilveeki!
27.10.2004 17:47
lasiitaaja
piekriitu tam, ka Marjanas jaunkundzi vajag tiesaat.Neizprotu vinjas personiibu....Kaa vinja veel studeeja latvieshu augstskolaa, ja jau vinjai un vinjas biedriem tik loti riebjas Latvija un latvieshu valoda un latvieshi...Sorry,ko mieteniit tu dari Latvijaa?brauc uz Krievzemi.Visu cienju.
27.10.2004 17:01
f
Tas cik vina ir aprobezota parada pat tas cik atsauksmes ir par vinu LL majaslapa!! Varbut jauns rekords? <br>Ar lielako prieku atrastos tiesaszale, kad vinai izlasis spriedumu!! A vinas draugs(parodija par advokatu) vispar kohma bez smadzenem, kuru vieta salocits PSRS karors.
27.10.2004 15:13
susure
Vispar jau neesmu ne rasiste ne nacionaliste, bet Ivanovai par visu kopa varetu pieskirt aukstako sodameru un Latvija varetu brivak uzelpot!
27.10.2004 14:53
guntai
Grauj DU prestižu-izplatot nepatiesu,aplamu informāciju, apmelo cilvēkus, mēģina sašķelt DU studentus pēc nacionālās piederības......izmanto pat viszemiskākos paņēmienus, lai celtu saulītē savas "sarkanās" idejas!!! Personība,kuras moto skan: "Tie,kas nav ar mums ir pret mums!" Visbeidzot cilvēks, uz kuru ierosināta krimināllieta par cieņas un goda aizskaršanu, bet viņa no tās izvairās, jo labi apzinās,ka tiks sodīta! Tas īsumā, bet drīz jau varēs grāmatu uzrakstīt par bēdīgi slaveno Ivanovas jaunkundzi, kas ir kā "darvas karote medus mucā!!!!
27.10.2004 11:12
gunta, gunta@kraslava.lv
Palasot, šķiet dikti interesanta personība, pat gribētos vairāk dzirdēt, ko tad šī jaunkundze TĀDU dara?
26.10.2004 17:23
lieciniece
M.Ivanovas jaunkundze ir iedomājusies,ka viņa vienmēr un visur izies "sausa no ūdens".Pati šodien redzēju M.Ivanovu ejam uz DU veco korpusu, man šķiet,ka cilvēkam, kam ir gultas režīms nevajadzētu tā pastaigāties...uzskatu,ka viņai beidzot būtu jāaizliedz maldināt Daugavpils tiesu, bet viņa jau zina,ka tad būs jāatbild likuma priekšā ne pa jokam, tādēļ gaida lietas noilgumu. Ļoti ceru,ka kādreiz viņa tomēr atbildēs par visiem saviem grēkiem...studente,kas grauj augstskolas prestižu un pastāvīgi sniedz nepatiesas, aplamas ziņas par DU jau sen bija jāizslēdz no studējošo skaita...M.Ivanovas un viņas draugu darbība jau iziet ārpus jebkādām saprāta un morāles robežām.
26.10.2004 15:03
es, sils@inbox.lv
Par so cilveku neko labu pateikt nevaru. Vispar brinos, kad zinot Marjanu vinas "advokatus" un atbalstitajus vina uz tiesu netika jau tagad atvesta ar policijas palidzibu!
26.10.2004 14:19
studentinjsh
He vinjai gultas rezhiim tiko universitaatee staigaa kaa dziiva, un man veel pasmaidiija...:)) <br>Sodiit vinju vajag un ne pa jokam...
26.10.2004 12:21
hamsuns2, hamsuns2@inbox.lv
Piekriitu ne komentaaram. Interesanti ko domaa Latvijas drosiibas policija par Marjanas sadarbiibu ar valstij nelabveeliigiem politiskiem speekiem, kuri kluust aizvien asinskaaraaki. Manupraat vinus visus vajadzeetu izsuutiit, jo vini tikai fano par komunisma, sociaalisma halavaam.
26.10.2004 01:41
ne, ne@ne.ne
Marijanu Ivanovu bojaa teelu ne tikai Gatim Jurkovskim, bet veel daudziem-jo-daudziem. Nez, ko cietushais pieprasa atliidziibaa par moraalo kaiteejumu, bet sodiit M.I. noteikti vajag, un bargi.