„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
daļēji mākoņains

Vienības laukums un viesnīca ir cīņa par varu Daugavpilī

Jau vairāk nekā gadu Daugavpils domes priekšsēdētāja ir Rita Strode. Gads ir pietiekams laiks, lai izvērtētu pašvaldībā paveikto, vēl jo vairāk tāpēc, ka pēc četriem ar pusi mēnešiem gaidāmas jaunās pašvaldības vēlēšanas.

Komentāri

31.10.2004 11:53
rozei
Vai Tava dzive ir ari optimisms un prieks??? Vai tikai sen izsaveta Latviesu skaudiba!
31.10.2004 11:52
vietejais
Vispar kopuma jasaka ka sis avizes numurs ir diezgan neinteresants, nav pat par ko ta padiskutet un padalities komentaros. <br>Bet...Kas attiecas uz R.Strodi, tad neesmu redzejis Dpilij labaku vaditaju. Pilnigi piekritu tam ka Strodi vajadzetu atstat Dome par vaditaju ari pectam(pec velesanam), jo si sieviete ir izdarijusi vairak ka Skincs, Eigims kopa(tiesa vini jau neko ta ari neizdarija).Ta turet Strodes k-dze!!! <br>Jusu iedzivoaji
30.10.2004 23:50
municipal
Komentārus par darba apmaksu skaties saitā www.gorod.lv
29.10.2004 17:41
iedzivotajs, xxx
Piedodiet, ja visiem deputaatinhiem, administraacijai un ari iedzivotajiem ar iespeejam tieshaam ruupeetu pilseeta un taas iedziivotaaji tik daudz, cik ruup Strodei un ja mees visi tik nesavtiigi riikotos, Daugavpils jau sen buutu apsteigusi lielu dalhu Latvijas pilseetu savaa attiistiibaa. Beidzot es saviem pazinhaam ar lepnumu sirdii varu teikt ka manaa pilseetaa ir iista saimniece. <br>Noveelu Strodes kundzei izturiibu tajaa murgaa, kas tuudalh saaksies ap siltajaam vietaam pashvaldiibaa un lhoti ceru vinhu tur redzeet arii apriilii, maijaa u.t.t.
29.10.2004 16:33
roze
Varētu domāt ka Rita Strode pati par saviem līdzekļiem ir radījusi šo "mūžīgo skaistumu".Pilnas ielas bezdarbnieku un bomžu.Strādājot domē ir jādomā arī par citiem darbiem nevis tikai par zālītes pļaušanu un puķīšu stādīšanu,kad cilvēkam nav naudas maizītei viņam ir nospļauties par tavām puķītēm..
29.10.2004 13:12
naiks
paldies R.Strodei par ieguldīto darbu . Tagad iebraucot pilsētu nevar pazīt- skaista, zaļa, ziedoša, ļoti tīra. Cik zinu, tad Rita strādā no sirds, nevis samaksaasdēļ. Lai pietiek spēka un izturības.