„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.1 °C
neliels lietus

Somijas vēstnieks interesējās par tūrisma iespējām

Somijas vēstnieks Latvijā Pekka Voristo, vizītes laikā Daugavpilī tiekoties ar domes vadību, īpašu interesi izrādīja par tūrisma iespējām Dienvidaustumlatvijā.

Komentāri

30.10.2004 17:20
Zigurds
Somija ir valsts, kas nav ielaidusi svešiniekus, kuras iedzīvotāji krieviski zina vismaz četrus vārdus - ruki vverh, brosai vintovku! Divu dienu laikā somi var nolikt zem ieročiem 500 000 labi apbruņotu un apmācītu somu, kuru rīcībā būtu vismaz simts vismodernāko iznicinātāju, amerikāņu F-18 Hornet ieskaitot, vismaz 200 vismodernāko Leopard 2 tanku, nupat krievi, lai mazinātu savu 5 miljardu parādu, atdeva somiem Pēterpils gaisa aizsadzības zenītraķešu modernāko kompleksu S-300. Somu valoda NEMAZ NAV svešvārdu. Piemēram sports ir urhelu. Somijā neņem un nedod kukuļus. Lūk, par ko jums vajadzēja runāt ar herra Vuoristo. Somijā turistiem ir par ko atstāt naudu!