„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+9.1 °C
apmācies

Daugavpils uzņēmumi saražojuši par 4,9% vairāk produkcijas

2004.gada pirmajos desmit mēnešos Daugavpils uzņēmumi saražojuši produkciju par 59,1 milj. latu jeb par 4,9% vairāk kā pērn, informēja Daugavpils domes Ekonomiskās attīstības nodaļas vadītāja vietnieks Viktors Ņevedomskis. Minētajā laika posmā Daugavpils uzņēmumi realizējuši produkciju par 58,8 milj. latu jeb par 5,3% vairāk kā pērn.

Komentāri

23.11.2004 07:45
RR
Tiešām biedrs Ņevedomskis sniedza pilnīgu pārskatu par sociālistiskā darba uzvarām un plānu izpildi. Tomēr , to visu klausoties, nāk atmiņā sociālisma gadu noskaņa. Ko tas pie tirgus ekonomikas dod ? <br>Vienīgi Ņevedomskim un vēl dažiem cilvēkiem darbu ,un tas arī viss ieguvums. Kad šo muļķību izbeigs un attīstības nodaļa nodarbosies ar to, priekš kam tā izveidota ? Varbūt tā ir šīs nodaļas vadītāja mazspēja un pilnīga nekompetence ? Tur var līdzēt organizatoriski pasākumi.