„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.4 °C
neliels lietus

Kāpēc Ineta Auzāne nekļuva par kaķu dresētāju

Tekstilmāksliniece un Daugavpils mākslas vidusskolas "Saules skola" pasniedzēja Ineta Auzāne nominēta Latvijas teātra balvai 2003./2004.gada sezonā nominācijā "Spilgtākā debija teātrī" - par kostīmiem A.Volkova pasakai "Smaragda pilsētas burvis". Lai kā arī nesauktu nomināciju, kuras uzvarētāju nosauks Spēlmaņu naktī 23.novembrī, Ineta ar Daugavpils teātri saistīta jau vairākus gadus. Arī patlaban Ineta, melnajam mētelim plīvojot, skraida pa Saules ielu no skolas uz teātri un atpakaļ, jo balvas gaidīt nemaz nav īpaši daudz vaļas - 25.novembrī būs pirmizrāde Margaritas Stārastes pasakai "Pelēkais namiņš", kurai māksliniece veido kostīmus un scenogrāfiju.

Komentāri

15.06.2012 01:26
Danija
Tu esi Ata Auzāns siewa bijusi? Jums ir kopiga meita.nu labi saprotu nekomentešu tālāk! Pag.Agate iet mūzikas skolā njuā kāpēc iet muziķa meita.kāpec ar shausmam vai tad Agate slikti spēlē?