„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.2 °C
apmācies

Lems par pensionāru atlaižu karšu pagarināšanu

Daugavpils domes sociālajā komitejā lems par pensionāru 50% atlaižu kartes braukšanai pilsētas tramvajos un autobusos pagarināšanu. Daugavpils domes lietu pārvaldniece Helēna Soldatjonoka pastāstīja, ka vairākiem pensionāriem, kuri līdz šim saņēma 80 latu pensiju, tagad tā ir pieaugusi. Nolikumā paredzēts piešķiet atlaides tikai tiem pensionāriem, kuru pensija nepārsniedz 80 latus. Līdz ar to jāizlemj, ko šajā gadījumā darīt.

Komentāri

25.11.2004 17:56
Andrejs
To ka pieaugusi pensija, tas neko nenozime! Pensionārs ja saņem 80,01Ls nav bagataks par to, kurš ir sanemis 79.99Ls. Rīga izdarija vienkaršak, ta atlaižu karte, kura bija izsniegta paša sakumā, ta der arī tagad bez pagarinašanas. Tadā veidā viņi nemocija ne pensionarus, ne TTP un pie reizes ietaupija līdzekļus, jo atlaižu karte arī kautko maksa, arī fotogrāfija uz tas ir vajadzīga.