„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.6 °C
nedaudz mākoņains

Deputāts iesniedzis prasību tiesā

Avīzē "Dinaburg" bija publicēts raksts, kurā tika minēts, ka Daugavpils pilsētas domes deputāts, ekonomiskās attīstības nodaļas vadītājs Iļja Podkolzins it kā regulāri izmantojis vietējo prostitūtu pakalpojumus. Kā rīkojās deputāts, lai aizstāvētu savu un savas ģimenes godu un cieņu?

Komentāri

07.11.2004 18:35
Anna
Nu labi paziistot Latvijas viirieshus pilniigi pielauju, ka shis kungs patieshaam ar to lietu nodarbojas, jo Latvijaa tikai retais nekraapj savu gimeni... Skan shausmigi.
05.11.2004 15:22
XXX
Nuja, Dinaburg segodnia (starp citu jaraksta pareizais avizes nosaukums!) pedejaa laikaa ir parverties par dzeltenaas preses idealo paraugu...
05.11.2004 08:28
kaifs
Tas liecina ka šis deputāts nav nekāds zilītis ,bet vīrietis ar normāli funkcionējošu organismu,un kurš tad šodien vispār ir tik kristāltīrs ka var apdirst citu.
04.11.2004 23:20
krišjānis
Šķiet, jau pa riktīgam sākusies PIRMSVĒLĒŠANU KAMPAŅA !!!! <br><br>Daugavpilī jau DAUDZI izmanto prostitūtu pakalpojumus, ARĪ TIE AR ŠLIPSĒM!!! Rīgā gan bez liekiem satraukumiem nogrābj Čaka ielas meitenes.... neuzpūš to kā SENSĀCIJU!!!! <br><br>Kurš Podkolzina kungam klāt stāvējis ar svecīti???? zem deķa??? Ja kas, "Dinaburga" NEKAD nav izcēlusies ar PROFESIONALITĀTI !!!!!!!!!!