„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.4 °C
neliels lietus

Kad mūsu policistiem pienāks zviedru laiki

Policijas darbs ir vienlīdz spraigs gan Latvijā, gan Ziemeļvalstīs, taču būtiska atšķirība ir kriminogēnajā situācijā, kas pie mums ir daudz nopietnāka. Ziemeļvalstīs tikai retu reizi notiekot smagi noziegumi, kas Latvijā ir ikdienas parādība, atzina Daugavpils pilsētas un rajona policijas pārvaldes Ekonomikas policijas nodaļas priekšnieks Arnis Trubiņš, atgriezies no pieredzes apmaiņas brauciena uz Zviedrijas un Norvēģijas policijas struktūrvienībām Leonardo da Vinči programmas ietvaros.

Komentāri

04.11.2004 23:41
krišjānis
Turpinot. <br>Iztīriet POLICIJU no dīgdieņiem un ĪSTAJIEM POLICISTIEM BŪS NORMĀLAS ALGAS!!!
04.11.2004 23:38
Krišjānis
DAUGAVPILS pārvaldē uz 160 000 iedzīvotājiem ir 456 <br>Zviedrijā uz 420 000 - " - ir 640 policisti. <br><br>Nav jābūt matemātiķim, lai saprastu, ka LATVIJĀ policistu ir VAIRĀK!!! Bet DARBA REZULTĀTI ir švakāki!!! <br>Tāpēc jau rakstā netiek minēts salīdzinošais NOZIEDZĪBAS LĪMENIS (atklāto noziegumu skaits!...), bet PAR ALGU gan neaizmirst !!! SAMAZINIET policistu skaitu, lai strādā PROFESIONĀĻI -- tādi kā bija KOLAŠŅIKOVS, tad arī SAMAZINĀSIES NOZIEDZĪBAS LĪMENIS!!!