„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+0.0 °C
neliels sniegs

Sutru traģēdijas uzdotie jautājumi

Sutru pamatskolā šogad nebūs Ziemassvētku un Jaunā gada pasākuma – skolēni un skolotāji kopā ar vecākiem sēro par Gunta un Ritvara nāvi. Pusaudži gāja bojā 9. decembra rītā ceļa „Līvāni-Preiļi” 20. kilometrā, ar velosipēdu braucot uz skolu.

Komentāri

20.12.2004 12:43
jezyps
Kāreiz tur braucu garām uzreiz pēc notikušā! Bija tik tiešām slidens ap to laiku. Braukt uz skolu ar velosipēdu ziemas laikā pašnāvība! Vai tad pagastam nerūp savu skolēnu liktenis un nevar izvadāt skolēnus ar autobusu it īpaši ziemas laikā. Ātruma ierobežotāji problēmu neatrisinās, jāpaplašina brauktuve un jāierīko velosipēdistu celiņš, ja pagastā vienīgais hobijs braukāt ar riteņiem ziemas laikā!
17.12.2004 18:05
Mareks, maixs@tvnet.lv
Es nenosodu autovadītāju dotā situācijā, bet ja viņš būt izvēlējies pareizo braukšanas ātrumu un ņēmis vērā CSN 112.p.šīs traģēdijas nebūtu!!! Izlasiet komentāru Nr.3. Latgales laika numurā 10.12.2004.tieši šādā laikā, nav nepieciešams atstarotāji un neviens no LR normatīvajiem aktiem nereglamentē, ka bija jābūt atstarotājiem, kā arī Preiļu ceļu policijas pārvalde ir sniegusi nepatiesas ziņas par draņķīgo laika apstākli, kuru var apstrīdēt, jo tāds apgalvojums neatbilst patiesībai. Es rekomendētu neatkarīgo no esošā stāvokļa, bērnu vecākiem kontrolēt visus lietas apstākļu izmeklēšanu, ko pašlaik veic policijas pārvalde. Sākot ar pamatiem, kā tika noformēts avārijas apskates protokols, kā tika sastādīts administratīvo pārkāpumu protokols, iepazīties ar visiem lietā pievienotajām shēmām, foto uzņēmumiem, policijas dienesta ziņojumiem, autovadītāja paskaidrojumiem utt.