„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.7 °C
daži mākoņi

Pateicās pensionāriem un žurnālistiem

Vakar Daugavpils pilsētas domē notika 2004. gada pēdējā preses konference.

Komentāri

23.12.2004 03:36
Fruti
Domes izpilddirektora A.Dauksta izrādījums avīžniekiem VIETĀ, jo patiešām, rakstot vienmēr jāuzklausa ABAS PUSES!! Nevis izlikties par ezīti miglā un kaut ko murgot!!!
22.12.2004 11:35
Katiņa
Labākā ir pēdējā ziņa - Daugavpils Reģionālā slimnīca ņem kredītu 120 tūkt. apmērā, protams ar Domes atbalstu. Vai Jūs mīļie pensionāri vispār apjēdzat kā VIŅI par Jums rūpējas - šo kredītu, situācijā, kad slimnīca dzīvo uz nabadzības iztikas robežas, nāksies atmaksāt uz Jūsu - pensionāru veselības aprūpes pakalpojumu kvalitātes samazināšanas rēķina. Apgriezīs naudu medikamentiem, izmeklēšanām, analīzēm. Bet tas nekas - galvenais kaut ko celt un ņemt kredītu!!!
21.12.2004 19:19
Bebucis
Tā dīvaini sanāk ar tām pateicībām - valdība indeksē un paaugstina pensijas pensionāriem, bet pilsētas dome paaugstina apkures tarifus. Un tad vēl saka paldies pensionāriem, ka no pēdējiem santīmiem apmaksā domes apstiprinātos komunālos maksājumus. Bet pensionāri Srodi "mīl"...