„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
-0.9 °C
daži mākoņi

Gandarījums par iešanu uz teātri džemperī

14. un 15.decembrī daugavpiliešiem bija iespēja noskatīties divas Maskavas teātra "Teatr.doc" izrādes "Moldāvu cīņa par kartona kasti" un "Lielā rīšana". Izlasījis izrāžu nosaukumus, intuitīvi izlēmu uz teāri neiet. Taču notika citādi - apstākļu sakritības dēļ trešdienas vakarā mūsu mazā kompānija atradās teātrī un gaidīja "Lielās rīšanas" jeb, kā vēlāk izrādījās, populārā Krievijas televīzijas šova "Boļšaja stirka" parodijas sākumu. Es nedaudz pārdzīvoju par to, ka, apstākļu spiests, pirmo reizi pēdējās desmitgades laikā uz teātri biju atnācis džemperī, nevis, kā ierasts, uzvalkā.

Komentāri

04.01.2005 15:17
sussis
man treshdienas izraade loti patika. aktieru darbs bija skatiishanaas veerts. izraade kopumaa bija vienots darbs. labs darbs, jo lamuvaardi neizleca no shii darba kaa kaut kas atsevishchs. taa bija sastaavdalja, ne akcents.
28.12.2004 14:43
smiekliigi
Smiekliigi, ka tu postmoderniste esi smiekliiga...
28.12.2004 13:15
postmoderniste
Tas, ka izrādē tiek lietoti lamuvārdi, vēl nonozīmē, ka tā a priori ir "nekāda". Ja izrāde raksturo attiecīgu kontingentu, kas šādus vārdus lieto, tad kur problēma? Bet smieklīgi ir tas, ka D-pilī uz teātri cilvēki vēl mēdz iet vakarkleitās... :)