„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.5 °C
daļēji mākoņains

Viņi satikās Valentīna dienā

Tieši pirms trim gadiem 14. februārī Imants un Ineta viens otru ieraudzīja. Tas bija ballē Daugavpils Latviešu kultūras centrā, spēlēja grupa "Autobuss debesīs".

Komentāri

25.03.2004 12:53
bijusii vidusskolniece
Ineta un Imant! Vai Ineta maz atceras vienu traku vidusskolnieci ar kuru kopaa skreejaam un trakojaam Daugavpilii? Jau vairaakus gadus priecaajos par Tevi un Tavu otro pusiiti. Labi gan, ka juus satikaaties, uzdroshinaajaaties un nu - esat laimiigi. Daudzi ir teikushi, ka veel tagad tieshi Juus staigaajat Daugavpils ielaas, sakeerushies rocinjaas, smaidiigi un laimiigi kaa tiko iemiileejushies. Lai shii miilestiibas dzirksts Jums nekad nenodziest! Man prieks par Jums! s
18.02.2004 11:10
A.G.
Es paužu tikai savu viedokli un, ja Jums tas nepatīk, varat ieskrieties!
17.02.2004 13:42
redakcija, intedit@latgaleslaiks.lv
Cienījamais lasītāj, kurš LL interneta versijā parakstās A.G.! Brīdinām Jūs, ka, gadijumā, ja turpināsiet šeit publicēt nacionālo naidu kurinošus komentārus un žurnālistus aizskarošus personiskus aizvainojumus, mēs būsim spiesti liegt Jums mūsu rakstu komentēšanas iespējas!
16.02.2004 13:22
rasta
Incis ir super meitene, atceros no Universitaates laikiem - gaisha dveeseliite. Neviltots prieks un veiksmes taalaakajaa cela.
13.02.2004 11:38
MILESTIBA
Lai MĪLESTĪBA pie ikviena (kā jauna, tā veca) atnāk ne tikai 14. februārī, bet arī ikvienā gada dienā!Inetai un Imantam īpaši mīļi sveicieni Valentīna dienā. Jūs neesat vienīgie, kuri iepazīstas valenīna dienā, saderinās, svin kāzas....