„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.4 °C
apmācies

"... gan priekos un bēdās, gan bagātībā un nabadzībā..."

  • Valentīna Sirica, Egita Terēze Jonāne, Linda Kilevica
  • Aktualitātes
Tā teikts Bībelē par vīrieša un sievietes laulību. Taču šī saruna, diemžēl, būs par laulību šķiršanu. Par to, kā šī miesa tiek sarauta divās atsevišķās daļās, bieži -- ļoti sāpīgi, nevēloties piekāpties, ieklausīties, pārciest krīzi. Taču psihologi uzskata, ka visvairāk šajā situācijā cieš bērni.

Komentāri

23.02.2004 14:09
Guntars, rezekne@e118.lv
"... gan priekos un bēdās, gan bagātībā un nabadzībā..." - Tie nav Bībelē atrodami vārdi. Tos izmanto pie rituālo ceremoniju piekopšanā. <br><br>Bībelē ir atrodams sekojošs: <br><br>Tādēļ vīrs atstās tēvu un māti un pieķersies savai sievai, un tie kļūs par vienu miesu." 1.Mozus 2.nodala <br><br><br>Bet netiklības novēršanas labā lai katram ir sava sieva un katrai sievai savs vīrs. <br>Vīrs lai izpilda savu pienākumu pret sievu un sieva pret vīru. <br>Sievai nav noteikšana par savu miesu, bet vīram; un tāpat vīram nav noteikšana par savu miesu, bet sievai. <br>Neatraujieties viens otram, kā vien uz kādu laiku pēc pašu vienošanās, lai atrastu laiku Dieva lūgšanai, un tad turieties atkal kopā, lai sātans jūs nekārdinātu jūsu nesavaldības dēļ. <br>Bet to es saku piekāpdamies un ne pavēlēdams. <br>Bet es gribētu, lai visi cilvēki būtu kā es; tomēr tur katram ir sava Dieva dota dāvana, vienam tāda, otram citāda. <br>Bet neprecētiem un atraitnēm es saku: ir labi, ja tie paliek tādi kā es. <br>Bet, ja tie nevar atturēties, tad lai dodas laulībā, jo labāk iedoties laulībā nekā kaist kārībā. <br>Bet laulātiem es pavēlu, tomēr ne es, bet Tas Kungs: sievai nešķirties no vīra, <br>un, ja tā ir atšķīrusies, tad tai palikt neprecētai vai izlīgt ar savu vīru; un vīram neatstumt sievu. <br>1.Korintiešiem 7.nodaļa