„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
-0.5 °C
nedaudz mākoņains

ZZS -- starpnieks labējo partiju apvienošanai

"Zaļo un Zemnieku savienības" (ZZS) frakcija šobrīd uzņēmusies starpnieka lomu, lai apvienotu labējās partijas, 20. februārī Daugavpils rajona padomē, ZZS frakcijas Saeimas deputātiem tiekoties ar vietējo pašvaldību vadītājiem, atzina ZZS frakcijas vadītājs, Zemnieku savienības priekšsēdētājs Augusts Brigmanis.

Komentāri

24.02.2004 08:32
Iedzīvotājs, 0ne@lv
Eināra laiks ir pagājis. Lai veicas ZZS sastādīt valdību. Žēl, ka Daugavpilī un rajonā ir maz ZS biedru. Es domāju, ka vaina ir nosaukumā, jo mūsu sabiedrībā zemnieks- tas ir kaut kas, bet būtībā - nekas. Seimā ZZS ir labi domājoši cilvēki. Ja paskatās atpakaļ, ko izdarījis Einārs- tad visus savus puikas nolicis piedažādām silēm, bet tautai .... Cīņa pret korupciju, bet pats uzpērk zemi, lai to vēlāk pārdotu- pēc manām domām tā ir tīrā korupcija ( izmanto savu stāvokli, lai kredīta procenti būtu tuvu nullei).