„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.6 °C
apmācies

Sniega izvešanai nepieciešami papildus 10 000 latu

Daugavpils pašvaldībai sniega izvešanai no pilsētas papildus vajadzēšot vismaz aptuveni 10 000 latu, ko varētu piešķirt no pašvaldības budžeta rezerves fonda, pastāstīja Daugavpils domes priekšsēdētāja Rita Strode. "Sen jau nav pieredzēts, ka vienā mēnesī būtu piesnidzis tik daudz sniega", viņa teica.

Komentāri

04.02.2004 13:50
anninja
Ļoti vēlētos uzzināt, konkrēti kādiem maksājumiem (benzīnam, algām, utt.) tiek izmantota lielākā daļa no papildus piešķirtajiem 10 000 latiem.Un kāpēc netika jau laicīgi paredzēti līdzekļi sniega izvešanai no pilsētas centra? Vai tad nebija zināms, ka pēc rudens mūsu klimata joslā iestājas ziema ar sniegu??? Un mani nekādi nespēs pārliecināt G. Ivanova teiktais, ka vēlāk nevajadzēs brist pa kupenām un izkusuša sniega peļķēm. Viss būs mūsu pilsētas centrā kā vienmēr, bet to jau laikam vislabāk zina tie, kuri iet kājām, nevis brauc automašīnās. Un uz tilta 18. novembra ielā kā bija visus šos gadus milzīga peļķe, tā viņa tur arī ir un laikam pat 10 000 latu nespēs situāciju uzlabot. Bet varbūt tas ir mazsvarīgi, jo nav pilsētas centrā? Lai jau tiek tie gājēji pāri tiltam nolieti no galvas līdz kājām, kad milzīgo peļķi mēģina forsēt garāmbraucošās mašīnas. Tā notiek i ziemas atkusnī, i vasaras lietavās.