Aicinu pievienoties jautrajiem pavāriem!
- Inese Mikalkeviča, 1.kursa audzēkne
- Aktualitātes
Vai gribat zināt, kāpēc mācos Bebrenes Profesionālajā vidusskolā ēdināšanas servisa specialitātē ? Ja -- jā, tad turpiniet lasīt, bet ja -- nē, tad velti neizniekojiet laiku ! Daudziem liekas- nu kurš tad nemāk pagatavot ēdienu pēc receptes, bet, ticiet man, nemaz tik viegli nav, jo katram no mums ir dažāda garšas un stila izjūta. Taču no tā nav jābaidās,- neizdosies pirmoreiz, izdosies nākamreiz . Ir reizes, kad, gatavojot putukrējumu, tanī nākas iebraukt ar degunu, bet tas nav nekas liels- pasmejies par mazo joku un turpini strādāt. Tāpēc jau ir skolas, kurās māca un iemāca rīkoties ar virtuves inventāru, tehniku, kā arī pagatavot dažādus ēdienus - aukstos, siltos, sāļos, saldos un daudz ko citu, par ko agrāk nebijāt iedomājušies.
Komentāri