„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.7 °C
neliels lietus

Saeima apstiprinājusi Induļa Emša veidoto Ministru kabinetu

Saeima ārkārtas sēdē otrdien apstiprināja Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) pārstāvja Induļa Emša vadīto Ministru kabinetu, kuru veido ZZS, Tautas partija (TP) un Latvijas Pirmā partija (LPP).

Komentāri

14.03.2004 00:10
topošais policists
Šī valdība būs tādi pati kā A. Bērziņa laikos. Man tomēr gribētos, lai MK galva būtu reāla personība. Bet tā vairs nebūs demokrātīja, kā to pierādija Repše. Es ļoti ceru, ka man iepatiksies šī valdība, ko arī jau tagad dara (algu pazemināšana par 500 Ls ministriem, Pīka izteikumi, par stingro politiku, ...) <br>Runājot par pensionēšanas vecumu policistiem, tad labāk "Jaunais policists"palasi likumu, kur nav nekas teikts par policistu, kurš iet pensijā, kad sashiedz 50 gadus, ja nemaldos tur ir teikts par izdienu, tāpat kā robežsargiem, ugundzēsējiem....
12.03.2004 15:56
Jauns policists
Es neticu, ka šī valdības spēs kaut ko mainīt un grib mainīt. Likums Par policiju nosaka policistiem pensionēšanas vecumu 50 gadi. Bet kāpēc nevar to grozīt un noteikt 62, ka visiem iedzīvotājiem un kā tas ir ES, Igaunijā, Lietuvā? Tiktu ietaupīti milzīgi līdzekļi, samazinātos nodoķļu maksātajiem slodze uzturēt pārakagri pensionejušos policistus un robežsargus. Arī policistiem varētu paaugstināt algas.