„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.7 °C
apmācies

Ainars Mielavs dara to, ko nevar nedarīt

Albuma "Dzīvais porcelāns" koncerttūrē Daugavpilī 20.martā viesojās Ainars Mielavs. Vai nu tāpēc, ka torīt sākās astronomiskais pavasaris, vai arī citu, pavisam netveramu un neizskaidrojamu iemeslu dēļ, bažas, ka publikas neieinteresētības dēļ koncerts varētu arī nenotikt, par laimi, izrādījās maldīgas. Paralēli koncerta baudīšanai varēja redzēt un dzirdēt arī to, kā cilvēki klausās, jo tāds ieinteresēts un dzīvs klusums sastopams tik reti. Protams, līdzi dziedāšana populārām dziesmām neizpalika, jo A.Mielavs dziedāja nevien dziesmas no jaunā albuma, bet arī no iepriekšējiem - "Ar dzimtenes sajūtu miegā" un "Es nāku uz taviem smiekliem" un arī vēl no "Jauna mēness" ziedu laikiem.

Komentāri

26.03.2004 13:47
gundega, gundega7@navigator.lv
koncerts bija pasakains... <br>tik sen nav gadījies kas tik saviļņojošs, jo tās nu reiz latviešu mūzikā ir tās dziesmas, ko var dēvēt par dzīvo ūdeni dvēselei. <br>panākumus Mielavam arī turpmāk!