„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+0.1 °C
apmācies

Vai govs vainīga, ka zirgam nav pases?

Kāds Daugavpils rajona vetārsts pagājušajā gadā par Ministru kabineta noteikumu N 712 neievērošanu (tie reglamentē kūts un dzīvnieku reģistrāciju) tika sodīts ar 50 latiem. Daudzi vetārsti (viņi lūdza neminēt uzvārdus) ir pauduši viedokli, ka pirms iestāšanās Eiropas Savienībā (ES) viņi nostādīti situācijā, kas apzināti provocē pārkāpumus. 2. aprīlī Daugavpils rajona veterināri sapulcēsies, lai apspriestu aktuālās problēmas.

Komentāri

29.03.2004 20:35
comrade
"Kā lai zemnieks, kurš dzīvo nomaļā viensētā, uzzina visus ES jaunumus, ja ierēdņi paši vēl lāgā nav tikuši skaidrībā," saka vetārsti. <br><br>+++ Hm, no raksta sapratu, ka runa konkreetajaa situaacijaa ir par pashmaaju tiesiibu aktu neieveeroshanu... Peec iestaashanaas ES gan buus sarezhgiitaak, jo Latvijaa staasies speekaa ES tieshi piemeerojamie akti- regulas, un zemniekiem vajadzees vadiities peec to prasiibaam...