„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.2 °C
apmācies

Vai "Latvijas pastam" jaunas pastkastītes?

Ja jūs dzīvojat Daugavpils ķīmiķu mikrorajonā, jums ir slikta redze un jūsu sūtītā korespondence nav sasniegusi adresātu, nav nekāds brīnums. Iespējams, esat kļūdaini iemetis vēstuli viltus pastkastītēs, kas atrodas ik uz dzīvojamās mājas vai veikala stūra šajā mikrorajonā. Par pastkastītēm tās gluži vis nevar nosaukt, drīzāk tās izskatās pēc dažādu gabarītu miskastēm, taču mulsina uz tām ar baltu krāsu atveidotais pasta trafarets. Viena šāda atkritumu urna atrodas pie Kultūras un sporta pils sānu ieejas durvīm, cita blakus avīžu kioskam pie tramvaja sliedēm, neskaitāms daudzums mazu kastīšu rotā dzīvojamo māju sienas.

Komentāri

28.04.2004 21:31
ivchixxx
Uuuuja, uuja, Daugavpils pasta priekshniece tagad suudzeesies onkuljiem polichiem par to, ka vaardu pasts kaads raksta, a naudu par autortiesiibaam nemaksaa. Vareetu policijaa suudzeeties, ja kaads raxtiitu uz pastkasteem "Stikls", "Papiirs", "PET pudeles", "Atkritumi" utt. (BTW, pametu ideju par velti, jaunieshu maaxlinieku grupeejum ;>)
27.04.2004 13:34
nav taada, izmests urnaa
nu kaapeec juus domaaajaat ka tie bija jaunieshi?? varbuut tie ir citplaneetieshi vai kakji. a mozh ka diivainie muusu dvorniki?.. :) bet labi padariits manupraat, taas urnas tagad labaak izskataas.. Ja musu nabadziiga valdiiba negrib atrast colour'u shitajaam urninjaam vai ko jaunas nopirkt, tad vajag vairaak taadu kakju. :)
25.04.2004 21:00
edgars, edgars@hc.lv
piekriitu, ka tas bija aspraatiigi un domaaju, ka, jo vairaak shaadas paradigmu mainjas buus, jo labaak cilveekiem... <br><br>paliec modrs, nekad nevar zinaat, kad sisteema veelesies tevi sagraabt..
04.04.2004 19:08
Dream on!
Pirmkārt jaunieši malači! Tik operatīvi nostrādāt, ja tas būtu kāds līdzīga veida darbs (pm: vajadzētu uz misenēm uzrakstīt "Atkritumus mest šeit!") pašvaldībai darāms tie cilvji tak tik ātri neko neizdarītu (naudas nav, laika nav u.c. tradicionālās problēmas)... cepuri nost šo jauniešu priekšā, turklāt kāda humora izjūta! :) Super! Izsmējos riktīgi lasot šito rakstu avīzē! :) <br><br>Otrkārt pašvaldība varēs naudiņu norakstīt savās kabatās pārkrāsojot misenes, un saderam, ka "remontētājiem" tik ātri nesanāks misenes nokrāsot atpakaļ vienkrāsainas! <br><br>Treškārt vai nav labāk ka jaunatne izklaidējas šādā veidā nekā lietojot narkotikas! <br><br>P.S. 1: Malači jaunieši!!! Tā turpināt!!! :) :D <br>P.S. 2: Tagad varat mani knābāt par šite uzrakstīto! :P <br>P.S. 3: ...un vispār grafiti ir viens no mākslas veidiem, un pie tā arī pieder šie izmantojot šablonus veidotie mākslas darbi! :)