„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.2 °C
apmācies

"Čigāns sapnī" iekaroja Rīgu

Daugavpils teātra viesizrādes Rīgā 18.aprīlī, kad dzejnieka Māra Čaklā piemiņai tika spēlēta rokopera "Čigāns sapnī", bijušas ļoti veiksmīgas, uzskata gan teātra vadība, gan aktieri. Dailes teātra zāle ar vairāk nekā tūkstoš vietām bijusi pilna un vakara izrādē pat pārpildīta. Skatītāji aplaudējuši ne tikai tajās izrādes vietās, kur jau ierasts dzirdēt aplausus, piemēram, pēc Ievas Akurateres un Egila Melbārža dueta, bet šoreiz arī pēc Čigāna dziesmas Nika Matvejeva sniegumā un citās epizodēs.

Komentāri

26.04.2004 22:16
baseina uzraugs
( ar sveicienu ! abonents Tev Linda garanteets!) <br> Priekssss! Beidzot arii daugavpiliesi uzzinaas, ka Cigans sapnii jaaskrien skatiities, jo visi tacu daraas pakal metropolei, ja tur, kas atziits, tad muuuseeejiem ar vajag... Un labi, ka taaa! bet beernus, lai aizved uz "Smaragda pilseetas burvi"- Riigaa tik labas beernu izraades nav- izmantosim savas prieksrociibas, ka Daugavpils teatris ir tepat- nevis Riiigaaa.