„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.2 °C
apmācies

Asi nosoda štāba darbību Daugavpilī

Daugavpils domes priekšsēdētāja Rita Strode pirmdien preses konferencē asi kritizēja un nosodīja Latvijas krievu skolu aizstāvības štāba darbību pilsētā. Līdz šim par gaidāmajiem mītiņiem, izņemot jau atcelto, pašvaldībai nekas neesot zināms. Viņa pauda, ka "štābam esot palicis garlaicīgi Rīgā un tagad vēlas savu politiku uzspiest Daugavpilij. Un nevajag jaukt skolu un štāba darbību. Ne jau krievvalodīgās skolas vēlas mītiņus, bet gan štābs."

Komentāri

06.04.2004 09:34
aleanse
Kad un kas mobilizēs latviešu skolēnus pret asimilācijas draudiem ? <br>Kad beigs ar bērniem manipulēt....... nekas jau nav vieglāk, kā mācību laikā mobilizēt pusaudžus "citām" aktivitātēm....
06.04.2004 09:14
Esiet aktiivi!
Nevajag staavet malaa un teikt:tas uz mani neatiecas!Ja Jums ir aktuala izglītīibas problēma - izsakiet savu viedokli! Es uzskatu, ka tās ir tikai politiskās ambīcijas.Kaut arī skolās daudzi skolēni nesaprot latviešu valodā matemātiku, fiziku u.c. priekšmetus. Un tur jau vainojams skolotājs, kurš "padodas" bērnu iegribām /izdaraLāča pakalpojumu!/ un runā krievu valodā /kaut arī stunda jāvada latviešu valodā/.