„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+4.2 °C
apmācies

Rīdzinieki rīko "Latgolys dīnu"

7. maijā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā notiks latgaliešu drukas aizlieguma atcelšanas simtgadei veltītā "Latgolys dīna", kurā piedalīsies Latgales zinātnieki, dzejunieki un radošie kolektīvi, "Latgales Laiks" uzzināja Latvijas Nacionālajā bibliotēkā.

Komentāri

14.05.2004 14:52
Reidzinīks
Beju pasokumā, vysumā lobs, nā pat varātu sacāt, ka gona lobs. <br>Paļdis čyuļim no Reigas, kurejī sovā pasporņī tūmār nūorganizā itū sanocīni. <br>Paļdis Jīm!
10.05.2004 11:47
error
Jā, rīdziniekiem - bijušajiem latgaliešiem jau patīk parunāt par Latgali un latgaliešiem. Daudzi no viņiem tiešām ir malači un uztur latgaliskumu Rīgā, bet liela daļa ir ņirgājošos cilvēku.
07.05.2004 15:50
Voldis
Kū tod sviņāsim? Drukys aizliiguma atceļšonys symtgadi? Moz prīka radzu, lai kū svinietu. Tagad pat losu Latgalis Laiku internetā- nikur naradzu, ka byutu atcalts latgalīšu drukys aizlīgums. Vyss čiulyski. Kur latgalīšu voluuda? Kur latgalīšu gromotys gromotneicos? Nau niko... Pats asmu reidziniiks jau godus 20, kūpš studeju godim. Tagad, kod ībraucu Latgalī, jūceigys sajūtys porņem. Latgalīšu volūdu nadzierd pat Riezeknī. Kod veikalā mieginoju latgaliski runot, skotos uz mani kai čukču, kai uz tumsūni. Na vysai sen te Reigā latgaliski mieginoju runot ar vīnu latgalīšu studenti nu Riezeknis. Izalykos, ka nasaprūt, paskaidroja maņ, ka latgalīšu volūda asūt porok prosta. Biedeigi.