„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
-1.0 °C
daži mākoņi

Putnubiedēkļi un citi aktieri satikās Subatē

Kas notiek Daugavpils rajona un citos amatierteātros - tika jautāts un noskaidrots amatierteātru saietā "Kas notiek?" Subatē 5.jūnijā. Uz jautājumu "kas notiek?" var droši atbildēt ar cita populāra TV raidījuma nosaukumu - viss notiek! Pašdarbnieki iestudē izrādes, spēlē, skatītāji vēro, aplaudē un pasniedz ziedus. Viss gluži kā īstajā, lielajā teātrī, iespējams, pat pašaizliedzīgāk un patiesāk. Ne velti visi dalībnieki saieta noslēgumā saņēma savdabīgas, vien īstam teatrālim izprotamas dāvanas - pakaramos, atceroties, ka izcilais režisors Konstantīns Staņislavskis ir teicis, ka teātris sākas no garderobes. Visu dienu saieta goda sardzē stāvēja krāšņi putnubiedēkļi, kuri aizgaiņāja vārnas, odus un gandrīz visus lietus mākoņus. Kā skaidroja saieta māksliniece Olga Gžibovska, putnubiedēklis jau arī esot vien aktieris, kam jānospēlē sava loma.

Komentāri

16.06.2004 01:01
Novērotājs
Vajag tikai sākt ,izdevās, tad uz priekšu,kas būs vēl ,kas Subatei neļaus snaust uz lauriem? Gaidīsim un turēsim īkšķus!