„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+4.7 °C
apmācies

Vai "Pellston nami" šovasar pabeigs būvēt viesnīcu?

Daugavpils pašvaldība ir neziņā, kad SIA "Pellston nami" varētu nodot ekspluatācijā rekonstruēto viesnīcu, jo termiņi atkal tiek pagarināti. Šoreiz viesnīcas nodošana ekspluatācijā pārcelta no 1. jūlija uz 1. augustu, preses konferencē pastāstīja Daugavpils domes priekšsēdētājas vietnieks Andrejs Dauksts.

Komentāri

04.04.2005 14:55
janis, bresis_janis@inbox.lv
kas jus gribat teikt ka daugavpili nav viesnicas ko?
30.06.2004 11:23
pircejs
Klausies, Emigra, bez ta lielveikala nebutu ne viesnicas, ne laukuma, tapec varbut cienisim tos, kuri investe musu pilseta, protams, cerot iegut pelnu ari sev, tas tacu ir tik saprotami. Bet par tiem veikaliniem- izdzivos, protams, stiprakais, tas ir dabas likums, ta tam jabut. Man, personiski, ir prieks par hipermarketu Rimi, gan par pasu eku, gan par apkalposanu. Vienigais bet- viena no reklamas lasitajam ir ar tadam sliktam latviesu valodas zinasanam... vai patiesam Daugavpili nav neviena briva cilveka ar labam latviesu valodas zinasanam, kas gribetu stradad tada prestiza vieta. Kauns, RIMI. Un vairak latviesu muzikas, tas, tomer ir tikai fons...
29.06.2004 16:06
emigra
"Tirdzniecības centru "Solo" dome ir ļāvusi atvērt agrāk nekā viesnīcu, jo tur izveidotas 350 darba vietas, un pašvaldība nevēlējās 350 cilvēkus atstāt bez darba."HA HA HA!!! smiekli caur asarām! 350 cilvēki citos veikalos lielos un it īpaši mazos, darbu zaudēs! Bet tas nekas , pēc kāda laika būs v ēl kāds jauns lielveikals! Viesnīca patiešām ir daudz steidzamāk vajadzīga pilsētai, taču ne jau investoriem, tiem svarīgāk iznīdēt konkurentus veikalu vidū!