„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.3 °C
apmācies

Sapni par santīmu nepārdod

Papardes zieda meklētājiem noteikti būtu jādodas uz Dagdu, jo tur var atrast ne tikai kafejnīcu "Papardes zieds", bet arī ieturēt tajā pusdienas un nobaudīt turpat, nelielajā konditorejas cehā ceptās gardās smalkmaizītes.

Komentāri

10.06.2004 13:00
go
Tas ir tipisks reklāmraksts, beidziet vienreiz muļķības gvelzt. Dagdā tiešām neceriet paēst. Nevienam par to galva nesāp, Dagdā ir zems līmenis šajā ziņā. Bet aprakstītajā cafee ir nospeķoti galdi, taukainas glāzes, plastmasas puķes, baltkrievu salvetes, latviešu alus un saldējums! <br>Tante tikko atbrauca no Zviedrijas, cerēsim, ka viss uzlabosies, lai veicas!!!
08.06.2004 19:58
pīters
Ja pagājušā gada jūlijā varēja tur nobaudīt garšīgus gan pirmos, gan otros ēdienus, tad šogad 29.maijā te varēja pasūtīt sagatavošanai tikai salātus. "Dagdā paēst nevar", tā mēdza teikt sastaptie dagdānieši. Prospektos gan vīd 3 kafejnīcas.
08.06.2004 16:11
edijs
Dagdā paēst normāli nevar.Pēdējais Dagdas apmeklējums notika jūnija sākumā.Kafejnīcas līmenis ir kritisks, tur var tikai dabūt alkoholu bet ne garšīgas pusdienas..