„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.5 °C
daļēji mākoņains

Atkārtoti atbrīvo no darba Alekseju Providenko

Daugavpils domes deputāti 8. jūlijā atkārtoti atbrīvoja no izpilddirektora amata Alekseju Providenko.

Komentāri

26.07.2004 15:17
Velns ;)
Tie cūkas, kas kopā zaga arī balsoja pret!!! Visa Daugavpils zagļu rinda ir nosaukta! Pa pāris gadiem laikam vairāki simti tūkstošu ir ieripojuši tādu kā Providenko, Eigima un Nikolajenko kabatās!
13.07.2004 17:17
Nu ko tu runā,, Pilsētnieks
"KĀDA INICIATĪVA", ja Providenko ar tiesas lēmuma atjaunoja darbā un pat iedeva savu kabinetu, bet neviens ar viņu nerunāja!!! Pat juristes, kuru nekompetences dēļ lielākoties arī notika tiesas darbi, aprēja savu bijušo priekšnieku!!! Vai tu kaut vienu dienu spētu nostrādāt tādā atmosfērā???!! <br><br>Kaut kas man šajā lietā nu ļoti nepatīk!!! privātfirmā var mētāties ar cilvēkiem, bet DOME taču nav privātfirma!!! Ko var izdarīt IZPILDDIREKTORS pret priekšsēdētāja gribu??? Cita lieta, ja Providenko būtu bijis DOMES PRIEKŠSĒDĒTĀJS, un viņa nekompetences un neizlēmības dēļ būtu dome novesta līdz bankrotam!!! <br><br>Tā petīcija uz 7 (!!!!!) lapām pret Providenko (par pēdējiem 3 gadiem!!!!!), maigi sakot, ir ļoti nekorekta!!! <br>Strodes kundzei laikam iepatikusies TIESĀŠANĀS par nodokļu maksātāju naudu???? Varbūt šoreiz palūgsim viņai atdarīt PERSONĪGO MAKU ????!!!
13.07.2004 07:50
Pilsētnieks
Beidzot taču jāsaprot ka mūsu pilsētai ir jāattīstās, nevis jāturpina padomju laiki, kad priekšnieks pateica, tad tā arī darīja, tai skaitā A.Providenko. Jādzīvo mūsdienīgi, jābūt iniciatīvai, mēs NEESAM sliktāki par Rīgu, pat vēl labāki, tāpēc lai pilsētu vada ENERGISKI saimnieki!!!! Mums pašiem tas būs labāk!!