„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+5.9 °C
daļēji mākoņains

Kāpēc Latgalei piešķirtā nauda atgriezās Briselē?

Eiropas Savienības (ES) finansētā Latgales pašvaldību projekta "Apceļo Latgali ar IT (informatīvajām tehnoloģijām)" tūrisma informācijas zīmēm paredzētā nauda atgriezusies Briselē Eiropas Komisijas budžetā, jo zīmes netika uzstādītas, "Latgales Laiks" uzzināja Finanšu ministrijā.

Komentāri

19.07.2004 11:06
maza vaditaja
rakarim: <br>tevi papildinot: labam vadītājam ir laba komanda. un šeit vana ir kopmanā, ne tik novada vadītājos. Izlasi komentārus Delfos: tur labi pateikts par attīstības aģentūras u.c. institūciju "meitenēm". Ir kāds sīkums kā smadzenes galvā, ja to nav, tad atliek tikai piesist sev kabatu. Esmu saskārusies ar šīm darbonēm. Kurus projektus viņas noraida? Tos, no kuriem pašām nekas netiek kabatās. Diemžēl. KAmēr mēs, bijušie padomijas nabagi, neiemācīsimies somāt un strādāt valstiski, nemainīsies NEKAS!
18.07.2004 21:57
rakaris
Kādi vadītāji novadā tāds arī dzīves līmenis un viss ar to saistītais.VIsiem tik platas mutes un solijumi ,solījumi .
16.07.2004 15:42
garoza
Goldberga, taisnodamies, tiešām piemeklējusi īstos vārdus, <br>bet tas fakts, ka neprotam izmantot naudu, ko mums piedāvā, vairo manu pesimismu attiecībā par mūsu novada attīstību.