„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.1 °C
apmācies

"Pellston namiem" nav naudas soda sankciju samaksai

Daugavpils centrā rekonstruējamās viesnīcas īpašnieks "Pellston nami" pagaidām 18 495 latu soda sankcijas vēl nav samaksājis, jo uzņēmumam neesot naudas, preses konferencē 26. jūlijā teica Daugavpils domes priekšsēdētājas vietnieks Andrejs Dauksts. Tās tikšot samaksātas, kad "Pellston namiem" būšot nauda.

Komentāri

28.07.2004 14:32
Jana
Un ja nu tās naudas nebūs nekad. Un vispār muļķības. Tāda liela celtne - par ko celt ir (bet ja nav, tad kāpēc ķērās pie darba, kuru nevar veikt), bet samaksāt sodu - nav. Un vispār, kur skatījās tie, kas uzticēja šai firmai celtniecību - Vai tad viņu pienākums nebija pārbaudīt šīs firmas materiālo stāvokli, jo ja jau tā, tad tas nav bijis īpaši stabils, tāpēc arī celšana ir iekavēta, un nezin, kā vēl tas viss beigsies.
27.07.2004 09:08
Oje
Un kaapec tad vini taadu liigumu parakstiija???
26.07.2004 22:53
aleanse
Kādas vēl soda sankcijas ? Labi, kad vispār vēl kāda firma uzņēmās to " graustu " rekonstruēt. Par to pašu jāpriecājās........