„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.2 °C
apmācies

Ivars Šķiņčs joprojām pārsteidz

Ivars Šķiņčs, kurš viens no pirmajiem izstājās no partijas "Latgales gaisma", atteicās no Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja amata, pārsteigumus sagādā joprojām. Viņa vadītā 17. vidusskola kļuvusi par rekordisti otrgadnieku skaita ziņā. Pamatizglītības dokumentu šeit nesaņēma 30 (!) devīto klašu audzēkņi.

Komentāri

09.07.2004 12:20
RR
Šis kungs raksturojas ar mazspēju. Mēra amatu vienkārši nevarēja pavilkt. Tad arī izdomāja uzticību pedagoģijai līdz kapa malai. Bet no tā arī nekas prātīgs neiznāk, jo sliktie bērni ,lūk, nemācoties. Direktora un pārējo skolmeisteru mazspēja. Tiešām, vienīgā iespēja ir šim cilvēiņam ieņemt kādu vietiņu Saeimā pie līdzīgiem. Mācītāji dieva vārdā varbūt paņems šo par balsotāju. Skumji !
09.07.2004 10:12
Marts, atbalstu, neatbalstu
Piekrītu jūsu abu komentāriem! <br>Diemžēl situācija ir tāda kā jūs abi rakstāt! Man bija apbrīnojama pensionēta skolotāja. Viņa nelika nesekmīgas atzīmes, bet ja todien bērns nezināja uzdoto vielu žurnālā ielika punktu, bet uzdoto tik un tā vajadzēja atbildēt agrajā rīta stundā (pirms oficiālā stundu sākuma!). Agrāk kā parasti skolā ieradās gan skolotāja, gan bērns -- pēc parāda atbildēšanas tika ielikta par vienu balli zemāka atzīme. Šiem agrajiem rītiem bija ļoti iedarbīgs un audzinošs raksturs. Atlika skolotājai ieminēties -- ak, tu vēlies rīt agrāk par citiem nākt uz skolu... nu kurš to vēlas?...tāpēc pie šīs skolotājas nebastoja stundas, centīgi mācījās (protams atbilstoši katra spējām). Neparasti šķita tas, ka viņa nekad dienasgrāmatā nerakstīja negatīvas piezīmes, jo kā viņa teica -- vecāki ir darbiņā, bet mums darbiņš ir skolā, un tāpēc mums pašiem jātiek galā ar savām problēmām...Visu cieņu! tādam Skolotājam!
08.07.2004 19:45
neatbalstu
un , cienītā, ja jūs nestrādājat un darba laikā haltūrējat, jūsu direktors jūs cenšas pierunāt strādāt labāk vai vienkārši no jums atbrīvojas. un cik jūs esat iemācījusi savam bērnam strādāt? cik stundās jūs bijāt, lai redzētu, ka skolotājs nestrādā ar bērniem. pirms metat akmeni skolotājiem, paskaties uz savām kļūdām savā bērnā. es nepazīstu šo vīru un nestrādāju skolā, bet mani 2 bērni jau ir studenti un viņu skolotājiem arī viņi paši saka milzīgu PALDIES!!! tā, lūk!
08.07.2004 18:40
Atbalstu
DIREKTORA nostāju, ka NAV mākslīgi jāvelk skolēns no klases uz klasi, ja viņš NEVĒLAS MĀCĪTIES!!! Taču BĒRNAM TĪŅA VECUMĀ, nav tik daudz prāta, tāpēc SKOLAI jāveido cieša sadarbība ar vecākiem. Daudzās PIEZĪMES DIENASGRĀMATĀ liecina, ka šāda sadarbība IZPALIKUSI!!! Nu kuram vecākam patīk, ja uz skolu viņu IZSAUC, kā paša SKOLASBĒRNU pie tāfeles, lai rātu?! <br>VECĀKI, KAD BĒRNS IR SKOLĀ, atrodas darbā! SKOLĒNAM mācības ir darbs, tāpat kā SKOLOTĀJAM par bērnu mācīšanu maksā algu. Taču esmu novērojusi, ka LIELĀKAI DAĻAI SKOLOTĀJU ir pilnīgi vienalga vai bērns apguvis uzdoto vielu! Ērtāk salikt nesekmīgas atzīmes! Dažs neizprotami izskaidro uzdoto vielu, un bērna jautājumu -- skolotāj, es nesapratu, lūdzu atkārtojiet... skan atbilde--- Vajag kluasīties!!!