„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Ierobežos piekļūšanu nāvi nesošajai ēkai

Daugavpils dome nosūtījusi vēstuli zemes īpašniekam, kurā aicina viņu ierobežot piekļūšanu ēkai, no kuras lecot Stropu ezera sūkņu stacijas pievadkanālā, dzīvību šogad zaudējuši jau divi cilvēki, informēja domes priekšsēdētāja Rita Strode. 3c Līdz brīdim, kamēr ēka netiks iežogota, atbildība par to, lai cilvēki nepeldētos neparedzētajā vietā, gulsies uz Stropu ezera glābšanas dienestu. Tā darbiniekiem regulāri jāpārbauda pievadkanālu un jāpanāk, lai cilvēki tur nepeldētos. Nepieciešamības gadījumā glābšanas dienesta darbinieki varēs saņemt palīdzību no policijas.

Pirms dažām nedēļām dienas vidū šajā pašā vietā, lecot no tās pašas divstāvu mājas jumta, aizrijās ar ūdeni un noslīka kāds 1970.gadā dzimis vīrietis. Toreiz, neskatoties uz cilvēka noslīkšanu, burtiski pēc piecām minūtēm daži karstgalvji turpināja lekt ūdenī.