„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+4.8 °C
apmācies

Aglonas Dievmāte sagaidīja savus bērnus

"Aglonas Māmiņa man atgrieza sirdsmieru..." "Es apzinos, ka iederos šajā vietā, kur mūs aicinājusi Aglonas Dievmāte..." Tā 14. un 15. augustā man teica Aglonas svētvietā sapulcējušies Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētku dalībnieki.

Komentāri

18.08.2004 21:54
Gacho
Es šogad gāju pirmo reizi uz Aglonu no Daugavpils, gāju ar mērķi, lai izjusto to, ko izjūt katrs svētceļotājs, kurš iet uz Aglonu, iet uz svēto vietu ar kādu problēmu vai lūgumu un šo lūgumu nes sev, kā krustu. Tas nav viegli! Bet ir brīnišķigi ieiet Aglonā, un tad sev klusām pasaki, "Svētā Marija, es atnācu pie tevis, lai tev ko lūgt, lai tu man palīdzētu!" šis mirklis man nepazudīs, un domāju, ka nākošgad es vēl iešu!
18.08.2004 10:20
incukins, incukkins@navigator.lv
Aglona-ir ticiigo gariigaa vieta un centrs. Kur pulceejas tuukstosiem cilveeku no visaaam Latvijas pilseetaam un citaam valstiim,lai luugtu paliidziiibu,pateiktes Dievmaaminai un Dievam par visu,kas ir uz sirds. Sveetcelojumaa mees ejam to garo celu mees mekleejam dievu muusu sirdii un apdomaajam visu .