„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.1 °C
nedaudz mākoņains

Vai ziemā krāsnī degs uguns?

Šogad, salīdzinājumā ar pagājušo gadu, situācija ar malkas sagādi saasinājusies tiktāl, ka, tuvojoties rudenim, daudziem privātmāju un ar krāsni apkurināmu dzīvokļu īpašniekiem ar grūtībām izdodas nopirkt Latvijā tradicionālo kurināmo. Bet mūsu valsts taču ir tik bagāta ar mežiem!

Komentāri

21.08.2004 21:42
Jonny
Johaidii, aizejot uz cirsmu tur baljkji meetaajas nevienam nevaidziigi, pat blukjeenos sazaagjeeti... Nerunaajot jau par metru biezaam zhagaru (10 cm diametraa) garaam garaam rindaam... Kaa saimniekojam, taa arii dziivojam...
20.08.2004 10:26
mežsargs
Gilvēki ir kļuvuši ļoti slinki it īpaši pa šiem gadiem ,kad kokzāģētavas gandrīz par velti pārdeva atgriezumus. Tagad ar to ir cauri.Daudzi mežu īpašnieki būtu tikai priecīgi ja pilsētnieki par minimālu samaksu pieteiktos kopt mežus ,bebru appludinātās teritorijas,tādā veidā sagādātu sev malku.Pagaidām visi gaida ka atved gatavu un arī tad grib lai būtu lēti.