„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+1.4 °C
neliels sniegs

Gercāns pats izlems par savu turpmāko darbību LPS

Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) Reģionālās attīstības un sadarbības komiteja šodien izskatīja Līvānu novada domes vēstuli, kurā tā lūdz izvērtēt Līvānu novada domes deputāta Visvalža Gercāna darbības lietderību savienības institūcijās un lemt par viņa izslēgšanu no LPS Reģionālās attīstības un sadarbības komitejas sastāva.

Komentāri

11.09.2004 10:52
lĪVĀNIETIS Preilietim
Ja jau esi Gercāna fans tad tā vajaga teikt ,kas attiecas par peldēšanos Dubnā ,tad to pelētāju ir reizes PICDESMIT mazāk kā pirms HES uzcelšanas un vēl vai zini cik cilvēki jau ir noslīkuši šajā ūdenskrātuvē.Tā ka esi no PREIĻIEM tā pat jau skaidris.
10.09.2004 15:40
Preilietis, livanietim
Ja draudziņ, tu būtu no ļivāniem, tad zinātu, ka tajā ūdenskrātuvē cilvēki peldējās visu vasaru.
10.09.2004 15:01
lĪVĀNIETIS
Mīļā Diena ,laikam būsiet kayu ko sajaukusi ,šeit ir pavisam par ko citu apspriezšana,nebūsiet trāpijusi riktīgajā škirbā.
10.09.2004 11:57
Diena, jau publicēts
Šā gada jūnijā Līvānu dome sasauca ārkārtas sēdi, kurā SIA Latgales būves tika piešķirtas teritorijas nomas tiesības un tika sākta detaļplānojuma izstrāde. Jūlijā dome pieņēma vēl vienu lēmumu par blakusesošās zemes detaļplānojumu. Nevienā no sēdēm netika uzklausīti vairāku deputātu iebildumi par lēmumu neatbilstību spēkā esošiem normatīviem aktiem. <br><br>Paralēli šiem procesiem ar aktīvu domes priekšsēdētāja vietnieka Jāņa Klauža līdzdalību iepriekšminētajā teritorijā bez saskaņošanas ar valsts institūcijām jūnija beigās pašvaldības komunālais uzņēmums uzsāka būvgružu izvešanu. Tikai pēc divām nedēļām no reģionālās vides pārvaldes pēc J.Klauža pieprasījuma tika saņemta atļauja īslaicīgai 360 t būvatkritumu izvietošanai uz pašvaldībai piederošās zemes — pašā pilsētas centrā starp gājēju un autotransporta tiltu. <br>... <br>Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija pieprasīja Līvānu novada domei atcelt divus nelikumīgos lēmumus par detaļplānojuma uzsākšanu.
10.09.2004 10:38
lĪVĀNIETIS
Tas karstais kartupeli jau sen ir sapuvis un smirdīgs kā Līvānu teritorijā Dubnas upe it seviški kad tika nolaists Mežrozītes HES ūdens līmenis ,un tas viss pateicoties tikai GERCĀNA kungam,jo ar viņa lielo SVĒTĪBU tapa šī smirdīgā ūdenskrātuve.
09.09.2004 17:47
atcs
Gercāns ir kā karsts kartupelis, kuru nevar norīt..Labi ka ir tāds Gercans kurš neļauj Līvānu jaunajiem valdītajiem visu klusiņām lemt savā draudzīgajā vidē un nelikties ziņas par pārējiem ,kā tas ir pierasts daudzās mazpilsētās.