„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.2 °C
apmācies

Daugavpils uzņēmumi saražojuši produkciju par 46,9 milj. latu

2004.gada pirmajos astoņos mēnešos Daugavpils uzņēmumi saražojuši produkciju par 46,9 milj. latu jeb par 6,2% vairāk kā pērn. Realizētās produkcijas apjoms minētajā laika posmā ir 45,9 milj. latu jeb par 4,6% vairāk kā pērn, informēja Daugavpils domes pilsētas attīstības nodaļas vadītāja vietnieks Viktors Ņevedomskis.

Komentāri

17.09.2004 10:41
RR
Šie ziņojumi atsauc atmiņā padomju laiku ziņojumus par plānveida ekonomikas darba uzvarām, plānu izpildi un pārpildi. Vai tiešām attītības nodaļai tam tjāalgo vesels bars darbinieku, lai taisītu šo nevienam nevajadzīgo statistiku? Priekš tam informāciju var iegūt no citiem avotiem.Varētu šo sapelējušo informāciju vietā pastāstīt ,ko jaunu un labu nodaļa ir padarījusi mēnesī projektu rakstīšanā un tiešām pilsētas attīstībā. Vēlreiz saku :skumji skatīties šīs nodaļas un Nevedomska kunga neveiksmīgajos mēģinājumos attaisnot savu eksistenci. Restorānu skate .... ha ha ha