„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.5 °C
apmācies

Ar bažām gaida apkures sākumu

Daugavpiliešiem atkal paziņots, ka mājās, kurās 70% iedzīvotāju nav norēķinājušies par apkuri, siltumu pieslēgs pēdējiem. Un tādu, pēc siltumtīklu ziņām, ir diezgan daudz -- 59 DzKSU mājas, 24 denacionalizētie nami un 3 kooperatīvās mājas Jaunajā Forštatē.

Komentāri

28.09.2004 20:45
aleanse
Māju vecākiem pirmkārt nav tiesību piedzīt parādus, otrkārt mājas vecākajiem nav jāpilda "Daugavpils Siltumtīklu" pienākums, jo viņiem šis darbs netiks atalgots. Vēlviens burvīgs siltumtīklu mēģinājums savus pienākumus novelt uz pilnīgi nevainīgiem cilvēkim - māju vecākajiem. Un starpcitu, ko tad darīt tiem atlikušajiem 30%? Vai mums ir jācieš pārējo dēļ? Lai siltumtīkli laicīgi domā un rīkojas, tāds niecīgs, bet noderīgs novēlejums!
28.09.2004 20:31
Pudja, Pudja@one.lv
protams saldeet pilsetniekus ir vieglaak, bet vai nevajadzeetu pielikt lielaakus puulinus pie taa, lai no dziivokliem izliktu tos, kuri ir speejiigi apmaksat savus rekinus? ja jau negrib maksaat, tad no savas dziivojamaas telpas buutu jaaiziet. taa ka aaraa vietas pietiks. varbut silts dzivoklis buutu vairaak vajadziigs tiem, kam taa nav un laut ievaakties dziivot omuliigaa dziivoklii! der padomat!!!
28.09.2004 08:45
Sondra
Jau pagajusaja gada musu majai apkuri piesledza vienai no pedejam. Man ir cetri mazi berni, kuri saka slimot. Ka lai izarstejas , ja dzivokli +12 gradi? Arsienas nopeleja. Nekadu paradu man nekad nav bijis. Toties bija pamatigi izdevumi par zalem un dzivokla remontu. Vai sogad atkal viss bus tapat? Vai atbildigas amatpersonas atkal man ieteiks apzinat majas paradniekus (vairak ka 200 dzivoklus) un meginat aprunaties ar viniem?