„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+1.6 °C
neliels sniegs

Pikets vai studentu darba vienības šovs?

Daugavpils Universitātes studentu darba vienības pikets 31. augustā bija pārvērsts muzikālā pasākumā jeb, kā apgalvoja organizatori, „draudzīgā solī pretī universitātes vadībai”. Plānoto 30 studentu vietā piketā gan piedalījās tikai desmit, kuri, pamielojušies ar “studentisko ēdienu”, ātri vien izklīda. Jāpiebilst, ka pasākuma organizatorei, studentu darba vienības komisārei Marjanai Ivanovai pašvaldības policijas mikroautobusā nācās precizēt neskaidrības par atļauto pasākuma vietu.

Komentāri

06.09.2004 09:22
BT
Tak lai tauta papriecājas, kā pāris jokpēteri viņus izklaidē. Protams, katrai iestādei ir savas nepilnības, taču, cik esmu dzirdējis no kojās dzīvojošiem studentiem - dzīves apstākļi pilnībā apmierina - Vaļņu it sevišķi. <br><br>Bet ja runā par slikto tehnisko stāvokli - ir jāiemācās vispirms studentiem cienīt citu mantu.
03.09.2004 21:06
studente
Studentiem ir savs viedoklis. Un tas pilnigi sakrit at prorektores Kaminskas teikto. Kam nepatik, lai mekle citu augstskolu. Lielaka dala ar savu Alma Mater ir pilnigi apmierinata.