„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.7 °C
neliels lietus

Dažkārt cilvēkam vajag tikai izkratīt sirdi

Skumjas, apātija, vakaros nevar aizmigt, no rīta grūti piecelties, asaras pašas sariešas acīs, dvēselē tukšums, visa pasaule tumšās krāsās, dzīve šķiet bezmērķīga, nākotne – bezcerīga… Šādas izjūtas, droši vien, izjutuši daudzi un, iespējams, dažiem šis periods bijis ilgs. Taču tikai nedaudziem šādā situācijā ienāca prātā vērsties pie ārsta. “Nav izslēgts, ka tā ir depresija, un ātrāk tikt vaļā no tās var palīdzēt tikai speciālists,” saka psihiatrs ar vairāk nekā 40 gadu stāžu, Daugavpils psihoneiroloģiskās slimnīcas vadītāja vietnieks Vadims Kulakovs. Viņa padomus piedāvājam “Latgales Laika” lasītājiem.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

07.02.2007 20:01
lutis
Gegli, Tu tak galīgi esi prātu izkūkojis ! Ko Tu te mudini , latvieti nepadodies? pats Tu gan esi viens no lielākajiem mīzējiem, tumsai iestājoties no mājas ārā nelien. KVĪ-KVĪ, atceries?
06.02.2007 21:06
A.G.
Ja jau mani tāpat visi pazīst, nav vajadzības to darīt! Bet Kulakovam gan būtu laiks no ārsta par pacientu pārtapt!
06.02.2007 19:16
atkal
Jā,A.Gedroicam,pašam ne pārāk veselam,nav miera....Kādēļ tad varonis neparakstās zem savas standartvēstules,kur "saviedis"visos iespējamajos saitos,ka kauns par Latgali,Daugavpili viņa dēļ...Kur nu vēl Latvijas radio uz kuru viņš zvana ik stundu un visus lamā...